SV Vasse speelt doelpuntloos gelijk tegen BSC Unisson

Vasse heeft de thuiswedstrijd tegen BSC Unisson niet winnend weten af te sluiten. In een rommelige wedstrijd, waarbij de omstandigheden slecht waren, wisten beide teams het net niet te vinden.

Vasse was de eerste helft het dichtst bij een openingstreffer. Aanvaller Daan Haarhuis (die op het einde van de wedstrijd met een ogenschijnlijk zware blessure het veld verliet) kreeg mogelijkheden om de score te openen maar een schot voorlangs en een kopbal op de lat vielen niet binnen.

De gasten uit boekelo wisten hier de eerste helft vrij weinig tegen over te zetten. Maar dit zou in de tweede helft veranderen. Na de thee eerst nog een kopbal van Daan Haarhuis, die naast vloog. Hierna zette BSC Unisson aan en vooral op het einde van de wedstrijd hadden de paars-roden meerdere mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe te trekken, door vooral standaardsituaties. Maar ook de bezoekers hadden deze middag het vizier niet op scherp staan. In de allerlaatste minuut had Randy Pegge de Vassenaren nog de overwinning kunnen bezorgen maar zijn kopbal ging over de lat.

Qua kansen was het in evenwicht en beide teams zouden dan ook moeten kunnen leven met een puntendeling.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer