Voetbalspektakels in Nijverdal

Komende zaterdag kunnen voetballiefhebbers uit de gemeente Hellendoorn zeer ruim aan hun trekken komen. In de derde klasse D staan twee belangrijke wedstrijden op het programma. De klassieke derby SVVN tegen DES, én de nieuwe derby: De Zweef tegen Hellendoorn.

Foto’s: Wim Beunk

De groenwitten (nummer 4) trappen om 14.30 uur thuis op Sportpark groot Lochter af tegen de roodzwarten (nummer 8). Een beladen duel dat al heel lang tot de verbeelding spreekt en bij supporters de nodige emoties los maakt.

Wie na afloop nog niet genoeg heeft, kan door reizen naar Sportpark Gagelman waar De Zweef, koploper in de derde klasse, om 17.00 uur aantreedt tegen de nummer drie, VV Hellendoorn. Bij winst kunnen de Hellendoorners gelijk komen met hun opponent.

In het kader van dit duel hebben de sponsorcommissies van beide verenigingen de koppen bij elkaar gestoken en voor de bedrijven die de clubs ondersteunen een leuk programma in elkaar gezet. Dat bestaat uit een ontvangst in een VIP-tent en de nodige versnaperingen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer