Zaalvoetballers Excelsior ’31 tonen veerkracht en pakken winst

In een vermakelijk duel tegen ZVS/Bodemflex trokken de zaalvoetballers van Excelsior ’31 vrijdagavond aan het langste eind. In eigen huis werd een 2-4 achterstand bij rust in de tweede helft recht gezet, eindstand 5-4. Uitblinker Rik Voortman was met drie treffers van grote waarde.

De Rijssenaren brachten hun seizoen totaal daarmee op tien punten uit tien duels. Excelsior ’31 blijft, ondanks de zege, op de achtste plaats staan in de eerste divisie. Het gat met nummer tien ZVS/Bodemflex is nu vier punten. De rode lantaarn is LZV/Kuypers. Door een aanstaande wijziging in de voetbalpiramide vindt er dit seizoen geen degradatie plaats vanuit de eerste divisie.

Aankomende vrijdag staat het uitduel in Arnhem tegen Sportclub Olympic op het programma. In het thuisduel werd eerder dit seizoen met 1-1 gelijkgespeeld.

Excelsior ’31 – ZVS/Bodemflex 5-4: (2-4)

5′ 1-0 (Voortman)

5 1-1 (Van Dijk)

6′ 2-1 (Aydin)

8′ 2-2 (Bezbiz)

17′ 2-3 (Van Dijk)

20′ 2-4 (Bezbiz)

30′ 3-4 (Baan)

33′ 4-4 (Voortman)

39′ 4-5 (Voortman)

Wedstrijdselectie Excelsior ’31: Beltman (K), Ter Stal (K), Borghuis, Aydin, Pongers, Lankamp, Voortman, Averesch, Baan.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer