Heracles Almelo en Vitesse spelen bloedeloos gelijk

Op Erve Asito speelen Heracles Almelo en Vitesse zondagmiddag bloedeloos met 0-0 gelijk. Voor het publiek was het een allesbehalve vermakelijke wedstrijd. Er zouden weinig kansen worden genoteerd.

Foto omslag: Sportfoto-Oost.nl

De eerste helft gebeurde er eigenlijk niets. In een langzame wedstrijd vonden er alleen in de laatste minuten voor de thee enkele mogelijkheden plaats. Nikolai Laursen raakte de bal verkeerd. Aan de andere kant schoot Toni Domgjoni kort daarna naast het doel.

In de tweede helft zou het spel niet beter worden. Zowel Heracles Almelo als Vitesse wist niets te creëren. Een kwartier voor het laatste fluitsignaal probeerde Giacomo Quagliata het eens van afstand, maar zijn schot werd door Tomas Hajek geblokt. Samuel Armenteros leek in de slotfase gevaarlijk te worden, maar de aanvaller kwam niet tot een doelpoging.

Heracles Almelo – Vitesse: 0-0

Arbiter: Kamphuis

Gele kaar: Buitink, Domgjoni (beide Vitesse), Lunding, Quagliata (beide Heracles Almelo)

Opstelling Heracles Almelo: Bucker, Fadiga, Rente, Knoester, Quagliata, De la Torre (90+2′ Sierra), Ouahim (46′ Schoofs), Kiomourtzoglou, Laursen (62′ Lunding), Bakis (46′ Armenteros), Basacikoglu (62′ Hansson).

Opstelling Vitesse: Schubert, Oroz (78′ Huisman), Hajek, Rasmussen, De Regt (37′ Cornelisse), Buitink (61′ Openda), Tronstad, Domgjoni, Wittek, Grbic (46′ Bero), Baden Frederiksen (61′ Gboho).

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer