Jolly Jumpers einde seizoen

Jolly Jumpers sluit reguliere competitie af met ruime overwinning

Dit weekend stond er eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer tegen Cangeroes uit Utrecht.

Jolly Jumpers begon scherp aan de wedstrijd. Er werd hard verdedigd en ook aanvallend wisten de jumpers elkaar goed te vinden. Hierdoor werd in het eerste kwart al gelijk een gat geslagen van 10 punten (21-11)

In het tweede kwart werd het goede spel van de jumpers doorgezet. Door de strakke verdediging en een full court press kwam cangeroes moeilijk tot scoren. De jumpers bleven echter wel scoren met een paar mooie inside scores en driepunters. Hierdoor werd het gat nog groter gemaakt en gingen de roodhemden met een ruime voorsprong de rust in (44-23)

In de tweede helft werden de jumpers iets slordiger in de verdediging waardoor Cangeroes een aantal fast breaks konden lopen. De voorsprong die de jumpers in de eerste helft hebben opgebouwd kwam echter niet meer in gevaar. De wedstrijd werd goed uitgespeeld en dit resulteerde in een eindstand van 86-49.

Nu is het tijd voor de jumpers om zich verder voor te bereiden op de halve finale beker tegen Den Helder. De final four van de beker wordt gespeeld in Katwijk op 25 en 26 maart. De dames uit Tubbergen spelen om 21.15 uur de halve finale.