Korfbal collage TOP ELBURG

TOP speelt goede wedstrijd tegen Elburg

Afgelopen zaterdag stond er voor de Toppers een competitiewedstrijd tegen  Elburg op het programma. Enkele weken terug verloren de Toppers nog dik van deze ploeg met een eindstand van 31-11. Aan onze Toppers dus de opdracht om het deze keer beter te doen.

TOP begon scherp en gedreven aan de wedstrijd en er werd door beide partijen meerdere malen gescoord. Tot 8-10 bleef TOP de aansluiting vinden bij Elburg. Toen brak er een mindere fase aan voor de Toppers en liep Elburg uit naar een ruststand van 8-16.

In de tweede helft pakte TOP het niveau van het begin van de wedstrijd weer op en gedurende het verdere verloop van de wedstrijd kwam TOP toch steeds weer wat dichterbij en werd het toch weer meer een wedstrijd. Eindstand werd uiteindelijk 18-24.

De toch nog jonge ploeg van TOP kijkt, ondanks het verlies, terug op een goede wedstrijd. Eerstvolgende wedstrijd voor TOP is volgende week in Vroomshoop tegen SDO, de streekgenoot uit Westerhaar. Aanvang van deze wedstrijd is 14:40 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer