Trainersstaf Amicitia compleet voor seizoen 2022-2023

Met de komst van Steve Green (41) als nieuwe trainer/coach van het tweede team heeft Korfbalvereniging Amicitia de trainersstaf voor volgend seizoen (2022-2023) weer compleet. Ook de huidige hoofdtrainer Rick Keus blijft volgend seizoen aan als trainer/coach van het eerste team.

Foto: Steve Green

Steve Green is een bekende voor Amicitia. Hij is woonachtig in Vriezenveen en heeft zelf als speler jaren deel uitgemaakt van de selectie. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren meerdere jeugdteams onder zijn hoede gehad en als laatste ook een korte periode succesvol geacteerd als trainer/coach van het tweede team van ZKC uit Zuidwolde.

Nadat in oktober 2021 Rick Keus van het tweede team promoveerde naar het eerste team ontstond een vacature voor het tweede team. De huidige trainer/coach Jan Nijkamp was bereid om deze functie tijdelijk in te vullen, zodat Amicitia de tijd kreeg om voor het volgende seizoen een passende kandidaat te vinden. Met de mededeling dat de meeste spelers actief blijven in de selectie en door de komst van Steve Green naast Rick Keus zijn beide trainers en de vereniging er van overtuigd dat we ook volgend seizoen op volle sterkte van start kunnen.

Door Corona beleeft de korfbalwereld en ook Amicitia een roerig seizoen. De zaalcompetitie wordt maar gedeeltelijk gespeeld en verschillende wedstrijden worden vanwege te veel besmettingen verplaatst. Er zijn nog altijd maar weinig wedstrijden gespeeld en de veldcompetitie begint al weer in het weekend van 23/24 april. De hoop en verwachting is er dat ondanks een druk programma in het vooruitzicht het zaalseizoen positief afgesloten zal worden, zodat de teams met een goed gevoel aan de veldcompetitie kunnen beginnen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer