BC Bousema op bezoek bij Team Eekhoorn

Na een weekje rust wat betreft het spelen om de punten in de DKM Touls Eredivisie driebanden, staat er voor de spelers van het Lochemse BC Bousema komende zondag de altijd lastige uitwedstrijd in Oosterhout tegen ‘t Hartje van Oosterhout op de rol.

Foto: Jaap Gönning

De eerste wedstrijd destijds in Lochem leverde voor de ploeg van Ronny Hazewinkel een 6-2 overwinning op. Alleen Johan Loncelle moest toen zijn meerdere erkennen in zijn landgenoot Martin Spoormans. Twee weken geleden boekten de spelers een zwaar bevochten overwinning op Provinciegenoot A1 DPC/DE Kuul uit Huissen.

“Dit was voor ons een zeer belangrijke overwinning in de strijd om de play-off plaatsen 2 en 3. Same met Cues&Darts en Team Eekhoorn kunnen we ons in deze fase van de competitie geen puntverlies veroorloven”aldus de captain.

Met die wetenschap heeft hij dan ook in het team van twee weken geleden geen veranderingen aangebracht. Martin Horn speelt ook nu weer als kopman, Johan Loncelle speelt op twee en de plaatsen drie en vier worden respectievelijk ingenomen door Anno de Kleine en Frans van Schaik.

Hoe captain Ton Roovers zijn team heeft samengesteld is nog niet bekend, maar hij zal ongetwijfeld een beroep gaan doen op Davy van Havere, Harrie van de Ven en Frank Martens. Verder kan hij eventueel ook nog beschikken over Martin Spoormans en Ismail Yassin.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer