SV Vasse wint van hekkensluiter Zenderen Vooruit

SV Vasse heeft op het eigen sportpark ’t Lankamp met 4-0 gewonnen van hekkensluiter Zenderen Vooruit. Vasse deed voor rust al goede zaken door uit te lopen naar een 3 -0 voorsprong. Na rust vonden de blauwwitten nog een keer het net en werd hrt restant van het duel zakelijk uitgespeeld.

De bedoelingen van Vasse waren duidelijk deze middag en dat was snel scoren. Rudolf Wigger gaf hier gehoor aan en opende de score met een prachtig afstandsschot na vijftien minuten spelen. Niet veel later was het Sam Haarhuis die de bal na pogingen van Stef Wiefferink en Rick Haarhuis uiteindelijk gemakkelijk het doel in kon lopen. De 3-0 was een doelpunt op basis van vechtlust, Max Geerdink Johannink snoepte de bal voor een verdediger weg en punterde de bal vakkundig in het doel. Zenderen leek vlak voor rust wat terug te doen via de aanvoerder maar het schot draaide net langs de paal.

Na rust was het opnieuw Zenderen Vooruit dat als eerste gevaarlijk werd maar de spits schoot te wild in en zag zijn inzet over het doel verdwijnen. Rick Haarhuis was even later wel koel en schoot met zijn chocoladebeen de bal in de verre hoek. Na deze 4-0 vonden beide ploegen het wel prima en na exact 90 minuten voetballen floot de scheidsrechter voor het einde. Vasse wint en blijft hierdoor in het spoor van koploper LAP.