Big Bulls

RC The Big Bulls laten de punten achter in in Groningen

De tweede fase van de competitie is alweer een tijdje onderweg, de heren en dames van RC The Big Bulls uit Almelo naderen de afsluiting van het seizoen. Met nog zeven wedstrijden op het speelschema. Gisteren reisden de heren af naar het hoge noorden om het op te nemen tegen de studenten rugbyclub Groningen, beter bekend als GSRC. Ben van den Brand, de Almelose coach, moest opnieuw improviseren vanwege afwezigheid van diverse spelers. Na een stroef begin kwamen de Groningers op voorsprong Bulls speelden degelijk rugby alleen de kleine foutjes werden direct afgestraft door de Groninger studenten! Toch werden er twee try’s gedrukt en een conversie gekickt!

Helaas bleven de punten na een harde pot in Groningen achter. ‘Man of the Match’ aan Almelose zijde was Gijs Haasjes. Volgend weekend zijn we onze senioren teams vrij. En over 2 weken op zondag 3 april is het weer SUPER SUNDAY! Dan spelen zowel het heren als damesteam thuis.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer