Manderveen laat na rust zijn tanden zien tegen Vosta

Manderveen heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Vosta met 0-5 gewonnen. Na een doelpuntloze eerste helft werd na de rust het verschil gemaakt.

Al na vijf minuten had Manderveen een drietal aardige kansen onbenut gelaten, waarvan vooral de faliekante misser van Wout Wesselink, op vijf meter van het doel, hoongelach opleverde.

In het verloop van de eerste helft waren er speldenprikken over en weer, zonder veel grote kansen. Vosta was één keer dichtbij, Thomas Steggink en Wout Wesselink kwamen telkens een teenlengte tekort voor een treffer. Na de rust werd er uit een ander vaatje getapt. Na een uur werkten Joris Wesselink en Thomas Steggink gebroederlijk een bal binnen, miste diezelfde Thomas Steggink een strafschop en kopte Kevin Huzink de 0-2 binnen op aangeven van Jorn Heidkamp.  De 0-3 en 0-4 kwamen op naam van Gijs Wesselink, die op aangeven van Joris Wesselink binnenschoot en de bal later van Maik Huzink op een presenteerblaadje kreeg.

Het slotakkoord was even later voor Jorn Heidkamp, die via een verdediger in de korte hoek raak schoot.  Met deze overwinning heeft Manderveen de koppositie behouden en daarnaast flink aan het doelsaldo gewerkt. De mannen van Thijs Masselink hebben nu de minst gepasseerde defensie van de competitie. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Haaksbergen op de rol.