Dynamo Tubbergen

Dynamo verliest van Rivo Rijssen

Na een mooie overwinning op Donitas stond de wedstrijd Dynamo Tubbergen tegen Rivo Rijssen op de planning. Met een incompleet, maar fanatiek team startte Dynamo vol goede moed aan de wedstrijd. Beide teams hadden een goede start, en tot 11-8 bleef Dynamo aan kop. Echter kwam Rivo sterker terug, en sleepte de eerste set met 25-19 binnen.

Foto: Jan van den Noort

De 2e set was het Dynamo die de punten aan haar kant wist te behouden. Door een goede serve en een sterk blok van Dynamo liep de thuisploeg de gehele set voor, en eindigde de set in 25-21.

Ook de 3e set begon Dynamo sterk, waardoor de stand op een gelijke hoogte kwam van 18-18. Helaas voor Dynamo nam Rivo het heft in handen, en won de set met 25-23.

Voor dynamo een reden om de 4e set extra scherp te beginnen, en Dynamo liep uit tot een stand van 11-7. Toch wist Rivo zich te herpakken en haalde deze set binnen met 25-18. Zowel beide teams als het publiek hebben ondanks het verlies genoten van een mooie wedstrijd.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer