SV Vasse verliest thuiswedstrijd tegen UD Weerselo

SV Vasse heeft de thuiswedstrijd tegen UD Weerselo met 1-2 verloren. In de eerste helft was Vasse niet scherp en liep het met rust tegen een 0-2 achterstand aan. Na de rust scoorde Vasse nog wel de aansluitingstreffer, maar deze bleek niet voldoende.

De wedstrijd begon rommelig van beide kanten en het werd al snel duidelijk dat Vasse een moeilijke middag tegemoet ging. Het was dan ook UD dat na twintig minuten spelen de score opende. Na 35 minuten ook de 0-2, nadat de aanvaller vrij op keeper Loet Hannink af kon en de bal beheerst in de hoek schoot.

In de tweede helft tapte Vasse uit een ander vaatje en al snel noteerde Sam Haarhuis via een kopbal voor de aansluitingstreffer. Wat volgde was een gevecht waarbij beide teams voldoende kansen op een doelpunt kreeg. UD schoot op de lat en ook Randy Pegge raakte namens Vasse het aluminium. De laatste vijftien minuten ging Vasse va banque spelen, maar verder dan enkele scrimmages voor het doel kwamen de blauw-witten deze middag niet.