BC Bousema dit weekend twee keer naar de tafel

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema komen dit weekend twee keer in actie. Zaterdagavond om 19:00 uur staat de uitgestelde wedstrijd wegens corona tegen ‘t Hartje van Oosterhout op het programma en zondagmiddag speelt de ploeg van Ronny Hazewinkel thuis tegen Team Eekhoorn.

Foto: Jaap Gönning

“Het zijn stuk voor stuk twee belangrijke wedstrijden. Ondanks dat ‘t Hartje van Oosterhout op één van de degradatieplaatsen staat, zal het niet gemakkelijk worden. En zondag staat de topper tegen Team Eekhoorn op de rol, een wedstrijd die weleens beslissend kan zijn zijn voor één van de twee plaatsen die recht geven voor het spelen van play-off wedstrijden”, aldus de captain.

Hazewinkel kan zowel zaterdag als zondag niet beschikken over zijn toppers Coklu en Horn en ook Stefan Galla is beschikbaar. Zowel zaterdag als zondag spelen Johan Loncelle, Gokhan Salman, Anno de Kleine en Frans van Schaik.

‘t Hartje van Oosterhout speelt met Glenn Hofman, Davy van Havere, Harrie van de Ven en Frank Martens. De opstelling van Team Eekhoorn kent geen verrassing, namelijk op één speelt Frans van Kuijk, op twee en drie respectievelijk Peter en Kurt Ceulemans en Jerry Hermans is de nummer vier. In Lochem wordt zondag op de gebruikelijke tijd begonnen, 13:00 uur.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer