Jolly Jumpers is woensdagavond de play-offs met een nederlaag begonnen

Jolly Jumpers is woensdagavond de play-offs met een nederlaag begonnen.

In Barendrecht kwam Jolly Jumpers de angstgegner tegen. Sinds de promotie naar de eredivisie vier seizoen geleden werd er door de ploeg uit Tubbergen nog niet van Binnenland gewonnen. Dus tijd voor verandering.
Toch stonden de roodhemden na het eerste kwart op voorsprong: 18-22. De dames van Jolly Jumpers zijn gefocust en de communicatie is goed. Echter is die voorsprong bij rust iets kleiner: 36-37.
Het derde kwart werd goed begonnen en de voorsprong werd weer uitgebreid naar 57-63, maar toch bleek de thuisploeg nipt te sterk. Na het vierde kwart stond er een stand van 83-81 op het bord en dus bleef een stunt net uit. Hier missen de Jumpers de ervaring om de wedstrijd slim uit te spelen.

Vanavond wacht het tweede duel in de best-of-three. Dan komt Binnenland op bezoek in Tubbergen. Deze wedstrijd wordt om 19:00 uur gespeeld in sportcentrum de Vlaskoel.