Einde seizoen voor Jolly Jumpers Dames 1

Zaterdagavond stond de tweede wedstrijd voor Jolly Jumpers op het programma. Voor de dames uit Tubbergen was het alles of niets. De eerste wedstrijd best-of-three serie werd afgelopen woensdag nipt verloren door de Jumpers.

In een vol Sportcentrum De Vlaskoel werd er begonnen aan de tweede play off wedstrijd. Vanaf de eerste minuut hadden de Tubbergse dames géén controle over de wedstrijd. Er werd wel ontzettend hard gestreden en de roodhemden gingen er vol voor. Echter bleek Binnenland leek niet te kunnen missen en de teams zoeken de kleedkamer op met een 30-42 rust stand.

De tweede helft moesten de Jumpers aan de bak. Beide teams bleven de score pakken en daardoor loopt de thuisploeg achter de feiten aan. Telkens als de Tubbergse dames dichterbij kwamen, wist Binnenland slim te spelen en uiteindelijk de wedstrijd goed af te sluiten. Dit betekend dat Binnenland een ronde verder gaat in de Play Offs. Voor Jolly Jumpers is het einde seizoen.