Topper in 4e Klasse A prooi voor SV Vasse

Vasse heeft op paaszaterdag een 0-2 overwinning geboekt op medekoploper La Première. In een gelijk opgaand duel waren de blauwwitten scherper voor het doel. Erik Rijsman en Sam Haarhuis waren de gevierden deze avond.

In de eerste helft waren er weinig kansen voor beide teams, het spel was rommelig en geen van de teams leek echt in het spel te komen. Vasse kwam echter toch op een voorsprong. Douwe Naber liet de bal vallen en Erik Rijsman schoot na dertig minuten beheerst de 1-0 binnen. In het restant van de eerste helft gebeurde er verder weinig.

De tweede helft was levendiger en vooral La Première ging aanvallender spelen. Maar toch was het Vasse dat na vijftig minuten de score verdubbelde. Douwe Naber was al dicht bij de 0-2 en enkele minuten later werd de aanvaller binnen de het strafschopgebied naar beneden getrokken door de uitkomende doelman. Wat volgde was een penalty, die prima werd binnengeschoten door Sam Haarhuis.

La Première werd wakker en begon beter te voetballen. Een aantal hachelijke momenten volgde voor het doel van Loet Hannink. De gastheren wisten echter de trekker niet definitief over te halen. Vasse hield stand en wint knap op bezoek bij La Première.