BC Bousema

BC Bousema ontvangt koploper SIS Schoonmaak

Met nog drie wedstrijden te gaan is de strijd om de twee play-off plaatsen in een beslissende fase beland. Zowel Cues&Darts als BC Bousema staan op een gedeelde tweede plaats en als vierde en nog altijd niet kansloos zien we Team Eekhoorn op een afstand van twee punten. Komende zondag komt koploper SIS Schoonmaak bij BC Bousema op bezoek, het team waarvan afgelopen weekend met 6-2 werd verloren.

Foto: Jaap Gönning

“Uiteraard gaan we voor een revanche en willen graag één punt behalen maar alles zal afhangen van de vorm van de dag”, aldus captain Ronny Hazewinkel. Ten opzichte van vorige week heeft hij zijn team op één plaats moeten veranderen aangezien hij niet over Murat Naci Coklu kan beschikken en aangezien ook Martin Horn afwezig is speelt hij zondag met Johan Loncelle als kopman, Stefan Galla vinden we ook nu weer terug op twee en ook de plekken drie en vier zijn hetzelfde als vorige week en worden bezet door Anno de Kleine en Frans van Schaik.

Ook SIS heeft een kleien wijziging aangebracht. Jean van Erp is zondag de kopman, Raimond Burgman speelt op plek twee, Martien van der Spoel is de derde man en de in deze regio bekende all round biljarter Raymund Swertz staat op plek vier. Dit kwartet heeft afgelopen week ook deelgenomen aan de Jumbo Masters in Berlicum. De eerste twee partijen in Lochem beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer