Borussia Mönchengladbach wint internationaal jeugdtoernooi in Enter

Afgelopen weekeinde kwamen de Onder 12-teams van de Prestige Football Academy en SV Enter in actie op het Stichting Support SV Enter U12 Tournament bij SV Enter. Op dit internationale jeugdtoernooi deden 16 teams mee, waaronder veel profclubs, zoals Anderlecht, PSV, Schalke’04 en Borussia Mönchengladbach.

Foto omslag: SV Enter

Laatstgenoemde won het toernooi. De Duitse formatie was in de finale met 1-0 te sterk voor het Belgische Anderlecht. Na afloop werden de prijzen uitgereikt door de Prestige Football Academy en voorzitter Jos van Otten van SV Enter.

Eindstand

1. Borussia Mönchengladbach2. RSC Anderlecht3. Schalke ‘044. FC Utrecht5. Heerenveen6. PSV7. NEC8. FC Nordsjaelland9. Dundee United10. Hibernian11. Prestige Football Academy12. International Sports Revolution13. Aarhus14. Football Ambitions15. Odense BK16. sv Enter

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer