ehv

EHV-hockeyheren knokken zich knap terug tegen Apeldoorn

De hockeyheren van EHV hebben zondagmiddag hun thuiswedstrijd in de eerste klasse met 3-3 gelijk gespeeld tegen Apeldoorn, dat de laatste weken aan een opmars bezig was vanuit de onderste regionen.

Het punt werd gevierd als de verdiende loon naar hard werken, maar daar zag het aanvankelijk niet naar uit. De thuisploeg was volgens trainer-coach Richard van Wezenbeek in het begin namelijk ‘bezig met van alles en nog wat, behalve met de wedstrijd’. Apeldoorn hoefde dan ook niet eens tot het gaatje te gaan om met een 0-2 ruststand de kleedkamer op te zoeken.

In het derde en vierde kwart gaf EHV wel huis en dat leidde tot een spannende inhaalrace, die uiteindelijk bij 3-3 stokte. In de voorlaatste minuut hadden de Enschedeërs de winnende treffer zelfs nog voor het grijpen, maar de toegekende strafbal ging naast het doel. De goals voor EHV werden gescoord door Bram Sanders en Mart Wijma (2x), die mede daardoor werd gekozen tot Damsté Man of the Match.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer