ehv

EHV-hockeyheren verliezen bij Bully (beker) en QZ (4-2)

De hockeyheren van EHV hebben een slecht weekend achter de rug. Vrijdagavond verloren ze op shoot outs voor de beker bij Bully, nadat Gijs Sanders en Stijn Adolfsen in de reguliere speeltijd twee van de vele kansen hadden benut.

Reservekeeper Thomas Beunders maakte in de beslissende shoot outs twee Oldenzaalse doelpogingen op knappe wijze onschadelijk, maar moest zich met zijn ploeg tenslotte toch gewonnen geven. Zondag ging het in de competitie niet veel beter in de uitwedstrijd bij het Nijmeegse QZ. Han Hoefman en (opnieuw) Gijs Sanders scoorden voor EHV, maar toen was de wedstrijd al beslist.

Trainer-coach Richard van Wezenbeek gaf als samenvatting voor de nederlaag van zijn ploeg: ‘Too little, too late. We kwamen niet goed in de wedstrijd en dat was zeker ook de verdienste van QZ, een team dat echt niet gaat degraderen en nog meer punten gaat halen. Ze waren op alle fronten net iets gretiger en dat gaf vandaag de doorslag.’ Aanvoerder Pim Bonder werd gekozen tot Damsté Man of the Match.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer