FC Twente en Sportverlichting.com organiseren led-informatieavond

Op vrijdag 22 april organiseert Sportverlichting.com vanaf 18.00 uur een led-informatieavond. Deze sessie wordt georganiseerd in De Grolsche Veste, thuisbasis van FC Twente, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Een unieke kans voor bestuursleden van sportverenigingen om op deze manier de mogelijkheden te ervaren en inzicht te krijgen in de wereld van led. 

Het mooie weer komt eraan en ondanks dat het langer licht is, is helder licht bij het sporten van groot belang. Ook zijn de energiekosten tot ongekende hoogte gestegen en dat betekent dat clubs sterk rekening moeten houden met hun uitgaven.

Sportverlichting.com heeft dé oplossing om deze kosten te verminderen en daarom brengen zij u hiervan graag op de hoogte. Door deel te nemen aan de informatieavond ontdekt u alle voordelen van led-verlichting. Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens deze sessie bespreken ze de voordelen van led-verlichting: besparen, beter licht en subsidies. Daarnaast geven ze meer informatie over de topmerken in led-verlichting, zodat je altijd een juiste keuze maakt.

Wil jij aanwezig zijn tijdens deze informatieavond? Meld je dan met maximaal 2 personen, vóór 19 april aan via https://bit.ly/38KHNUi. Een hapje, drankje én de wedstrijd zijn inbegrepen, dus het beloofd een leuke en informatieve avond te worden.

Programma

18.00 uur: Ontvangst bij FC Twente in de Champions Lounge

18.15 uur: Aftrap buffet

18.50 uur: Opening door FC Twente

19.00 uur: Kennissessie led-verlichting en subsidies

19.45 uur: Plaatsnemen op de tribune

20.00 uur: Aanvang wedstrijd

21.45 uur: Netwerken en borrelen

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer