NKC '51

Na vader Manfred ook zoon Roy Hofstede terug naar NKC ’51

Korfbalvereniging NKC ’51 krijgt volgend seizoen versterking van Roy Hofstede. Hofstede is de zoon van de nieuwe hoofdtrainer Manfred Hofstede. De van oorsprong Nijverdaller heeft in de jeugd en in het vlaggenschip van de Nijverdalse vereniging gespeeld, maar speelt sinds een verhuizing naar Almelo al jaren bij AKC.

De unieke kans om nog eens met zijn vader als trainer bij NKC ’51 te spelen, heeft Hofstede overtuigd om weer in Nijverdal te komen korfballen. De vereniging is erg blij met zijn komst en hoopt dat Hofstede met zijn kwaliteiten en jarenlange ervaring in de overgangsklasse mee kan helpen om NKC ’51 op het huidige niveau te houden of om zelfs nog omhoog te kunnen kijken.

Momenteel zit de ploeg middenin de play-off wedstrijden voor promotie tegen DOS uit Westbroek. De thuiswedstrijd ging ondanks een sterke eerste helft verloren met 11-14, op 16 april is de return in Westbroek.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer