Nijntje Pleintjes in diverse wijken Almelo

Vanaf woensdag 6 april worden er in diverse wijken van Almelo Nijntje Pleintjes georganiseerd voor kinderen van 1,5 t/m 4 jaar met hun ouder/verzorger. Met de Nijntje Pleintjes brengen we bewegen naar de kinderen toe. Zo kunnen jonge kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s) kennis maken met bewegen. 

Tijdens de Nijntje Pleintjes worden peuters op een speelse manier uitgenodigd tot bewegen; tikspelletjes, werpen & vangen, stuiteren met een bal, klimmen & klauteren, rollen en nog veel meer! Bewegen is namelijk goed voor de motorische ontwikkeling. Door veel en gevarieerd te bewegen leer je bewegingen onder de knie te krijgen.

Vanuit de gemeente Almelo worden middelen uit het Nationaal Programma Onderwijs ingezet om de COVID-19-gerelateerde vertragingen bij kinderen in te halen. Een van de onderdelen waarop wordt ingezet is het organiseren van Nijntje Pleintjes in wijken.

Aanmelden voor de Nijntje Pleintjes kan via www.actiefalmelo.nl maar lukt dit niet dan is het ook mogelijk om gewoon langs de activiteit te komen. Alle activiteiten zijn gratis!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer