Opnieuw een dubbel programma voor BC Bousema

Na een weekje rust staat er voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema opnieuw een “dubbel” op het programma. Zaterdag speelt het team van Ronny Hazewinkel de uitgestelde wedstrijd wegens corona tegen koploper SIS Schoonmaak in Uden en zondag speelt het eveneens uit tegen hekkensluiter DKM Tools.

Foto: Jaap Gönning

“Vanaf nu spelen we telkens een finalewedstrijd in de strijd om de play-offs te halen. Elk winst of verliespunt kan aan het eind van doorslaggevende betekenis zijn”, aldus de captain. “De wedstrijd zaterdag in Uden zal geen gemakkelijke opgave worden, ondanks dat de thuisclub Dick Jaspers en Eddy Merckx niet mogen opstellen. Maar met spelers als Jean van Erp, Raimond Burgman, Martien van der Spoel en Raymund Swertz staat er wel een team om rekening mee te houden. Een remise zou mooi meegenomen zijn”. Zelf speelt hij deze zaterdag met Murat Naci Coklu, Stefan Galla, Anno de Kleine en Frans van Schaik.

Een dag later tegen hekkensluiter DKM Tools heeft hij een kleine wijziging aangebracht. “Johan Loncelle speelt nu op twee waardoor Stefan doorschuift naar plek drie en Anno neemt plek vier voor zijn rekening. Maar ook deze wedstrijd zal niet gemakkelijk worden in Oosterhout. De thuisclub vecht misschien wel voor zijn laatste kans voor klassenbehoud waardoor de partijen een grillig verloop kunnen krijgen. In deze wedstrijd mogen we niets laten liggen”. De vermoedelijke opstelling van DKM Tools is: Jack Wijnen op één, Roland Uijtdewilligen op twee, Joey de Kok op drie en Eddy Willems op vier.

Zowel in Uden als in Oosterhout beginnen de eerste twee partijen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer