PH Almelo organiseert tweede editie Wout Brama Toernooi

Na de eerste editie van het Wout Brama Pupillentoernooi in augustus 2021 organiseert PH Almelo op 27 en 28 augustus 2022 het Wout Brama Toernooi. Voorheen werd er alleen in de leeftijdscategorieën onder 8 tot en met onder 12 gespeeld. In augustus komen ook jonge voetballers uit de categorieën onder 13, onder 15, onder 17 en onder 19 in actie.

Het toernooi zal dit jaar worden gespreid over twee dagen. Op zaterdagochtend spelen speler van onder 8 tot en met onder 10 en op zaterdagmiddag spelen onder 17 en onder 19. De zondagochtend staat in het teken van onder 11 en on der 12 en in de middag komen onder 13 en onder 15 in actie.

Om het toernooi voor een zo breed mogelijke groep aantrekkelijk te maken, worden de leeftijdsgroepen verdeeld in diverse klassen (teamindelingen geschiedt o.b.v. seizoen 2022/2023).  ‘Het toernooi zal boven alles in het teken staan van spelplezier en sportiviteit’, aldus PH Almelo.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer