Speelsters van het Twents Regioteam zijn een ervaring rijker

De U14 en de U17 van het Twents Regioteam speelden tegen talententeams uit Scandinavië. Eerst kwam Hei Idrettslaget uit Noorwegen om tegen het Twents Regioteam U17 te spelen. Een paar dagen later trad Greve Fodbold uit Denemarken aan om hun krachten te meten met onze U17 en U14. De Noren bleken wat te sterk voor de samenstelling waarin het Twents Regioteam U17 speelde maar het Deense team werd in wat andere samenstelling met prachtig voetbal verslagen. De U14 keek tegen de Denen in de rust tegen een achterstand aan maar herpakte zich subliem en ook zij wist de wedstrijd te winnen. Founder Twents Regioteam Ilona Loohuis: “Het Twents Regioteam werd benaderd of wij tegen deze twee ploegen wilden spelen. Zo’n kans laten wij natuurlijk niet schieten, want hoe geweldig is het voor onze speelsters om tegen buitenlandse talenten te voetballen!”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer