SV Vasse speelt prima pot en wint op bezoek bij SV Almelo

SV Vasse won vandaag op bezoek bij SV Almelo met 1-3. Doelpuntenmakers deze middag waren Sam Haarhuis (2) en Rick Haarhuis. Vasse speelde een prima pot maar had zichzelf vaker kunnen belonen.

De eerste tien minuten gebeurde er genoeg niets in Almelo. Vasse creëerde direct kansen en na tien minuten spelen leverde dit een voorsprong op voor de blauw-witten. Sam Haarhuis schoof een bal onder de keeper door in de goal. Niet veel later haalde Rick Haarhuis van twintig meter de trekker over en schoot prachtig de 0-2 binnen. Hierna kreeg Almelo twee mogelijkheden op de aansluitingstreffer, maar deze viel niet.

De tweede helft deed Vasse opnieuw snel zaken en Sam Haarhuis maakte op aangeven van Stef Wiefferink de tweede van de middag. Vasse bleef voetballen en creëerde nog voldoende kansen op de 0-4, maar was niet scherp genoeg voor het doel. Vijf minuten voor tijd deed Almelo wat terug, nadat Mike Kerr er als de kippen bij was toen een bal tussen de keeper en de verdediging viel. Na een prima wedstrijd, waarin voetballend ook nog eens voldoende werd gecreëerd, wonnen de mannen van Nico Eshuis knap met 1-3 in Almelo.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer