Blauw Zwart wint overtuigend in Borne

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Groen Zwart uit Borne op het programma. Na woensdag een goede generale (met een goede afloop) gespeeld te hebben tegen het team van onze oude coach Marco, had Blauw Zwart zin in het vervolg van het veldseizoen. Het weer was goed en de waren erop gebrand deze wedstrijd te gaan winnen. Bij het vorige duel wist Blauw Zwart met 31-8 te winnen.

Blauw Zwart begon sterk aan de wedstijd en kwam al snel op grote voorsprong. Na 20 minuten van de wedstrijd ging de stand al de dubbel cijfers in. Aan alles was te zien dat Blauw Zwart de overhand in de wedstrijd had. Blauw zwart ging met een stand van 3-14 de welverdiende rust in.

Na rust ging Blauw Zwart gewoon weer verder met waar ze mee bezig waren en bleef gewoon lekker veel scoren. De tegenstander had de tweede helft dan ook weinig weerstand te bieden tegen het lekker spelende Blauw Zwart. De eindstand werd 7-26 winst voor Blauw Zwart.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer