De Sjaloomschool domineert tijdens de schoolkorfbal in Wierden

De leerlingen van groep 5 en 6 van verschillende scholen uit Wierden gingen met elkaar de strijd aan bij het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi dat werd georganiseerd door korfbalvereniging Blauw Zwart uit Wierden. Maar liefst 32 teams stonden op woensdag 18 en donderdag 19 mei op het veld aan de Lageveldsweg in Wierden. Door het mooie weer en de fanatieke sfeer kijkt de organisatie terug op een geslaagd toernooi. Het was nog even spannend of het donderdag wel door kon gaan door het weer, gelukkig klaarde het weer op toen de spelers begonnen aan de eerste wedstrijd.

Bij groep 5 was de derde plek voor het Galjoen 4, de tweede plek voor de Morgenster 8 en de eerste plek voor de Sjaloomschool 4. Bij groep 6 was de derde plek voor de Morgenster 4, de tweede plek voor het Galjoen 1 en de eerste plek werd bemachtigd door De Sjaloomschool 1. De strafworpenbokaal werd gewonnen door het Galjoen, die de wisselbeker vervolgens mee naar huis mocht nemen.

Na twee jaar van afwezigheid hebben verschillende leerlingen kennis gemaakt met de korfbalsport, speciaal voor deze groep is er elke donderdag vanaf 18:00 de mogelijkheid om gratis mee te trainen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer