ehv

EHV-hockeyheren verliezen opnieuw, nu van Amersfoort

De hockeyheren van EHV hebben zondagmiddag hun wedstrijd in de eerste klasse met 2-0 verloren van Amersfoort. Voor de Enschedeërs was dit de derde nederlaag na hun laatste overwinning, op 3 april thuis tegen Oss (3-2).

Sindsdien werd slechts één punt gehaald door het gelijke spel thuis tegen Apeldoorn (3-3), maar het spel is er daarna niet slechter op geworden, integendeel: ook tegen Amersfoort was trainer-coach Richard van Wezenbeek dik tevreden over de kwaliteit van de tegenstand, die zijn ploeg op de mat legde. ‘Daar ligt het zeker niet aan en dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat we geen goals weten te maken en als we ze wel maken worden ze afgekeurd. Dat gebeurde ons in de beginfase maar liefst twee keer en op de een of andere manier ging dat toch tussen de oren zitten. Dan denk je dat je over het dooie punt heen bent en dan krijg je toch weer een tik tegen de neus, dat is niet fijn, maar je doet er niets aan.’

Door het vele puntverlies krijgt de derby van aanstaande zondag bij Bully een Oldenzaal een speciaal tintje, maar Van Wezenbeek weet één ding zeker: ‘We beginnen so wie so met zes punten voorsprong, die neemt niemand ons af.’

Aanvoerder Pim Bonder werd gekozen tot Damsté Man of the Match.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer