FC Twente breekt contract Wieke Kaptein open

Vandaag heeft ook Wieke Kaptein een nieuwe verbintenis getekend voor FC Twente Vrouwen. De talentvolle middenvelder volgt daarmee Marisa Olislagers, Daphne van Domselaar en Fenna Kalma, die allen gisteren hun handtekening al onder een nieuw contract zetten.

Wieke Kaptein speelt ook de komende twee seizoenen in het shirt van FC Twente. Met de leeftijd van 16 jaar is ze dit seizoen de jongste speelster in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Kaptein is dit seizoen een vaste waarde op het middenveld bij FC Twente Vrouwen.

‘Technisch manager René Roord is blij dat ze het contract van Wieke hebben kunnen openbreken’, laat de club via de officiële kanalen weten. “Haar ontwikkeling is spectaculair en er zit ‘een goeie kop’ op. Ik heb veel verwachtingen van haar verdere ontwikkeling”.

Technisch manager René Roord gaf al te kennen blij te zijn dat ook Olislagers, Van Domselaar en Kalma hebben verlengd. “Ik ben ontzettend blij dat Fenna nog minimaal één seizoen bij ons speelt. Qua mentaliteit een echte topspeelster, die garant staat voor goals. En ik ben heel blij dat Daphne ook komend seizoen onder de lat zal staan bij ons. Zij ontwikkelt zich goed, weet heel goed wat wel en niet goed voor haar is en gaat een mooie verdere carrière tegemoet”. Over Marisa Olislagers: “Heel tevreden dat Marisa bij ons blijft spelen. Haar carrière verloopt nu precies zoals verwacht, ze maakt een goede ontwikkeling door en is nu ook international. Mijn verwachting is dat die ontwikkeling zich alleen maar zal doorzetten”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer