Goede vooruitzichten voor BC Bousema om zich maandag te plaatsen voor de finale

Na de 7-1 overwinning afgelopen maandag in de eerste halve finale thuis tegen Cues&Darts Xtreme uit Tilburg heeft BC Bousema komende maandag in Tilburg aan één winstpartij genoeg om zich te plaatsen voor de finale om het kampioenschap tegen SIS Schoonmaak.

Foto: Jaap Gönning

“Een winstpartij zou het mooiste zijn want dan zijn wij verlost van tal van andere reken mogelijkheden. Maar laten we ons nu vooral niet vooraf rijk rekenen want Cues&Darts is gewoon een sterke ploeg en die kan  verrassend uit de hoek komen. Bij een 8-0 verlies, een scenario waar ik niet aan wil denken, is het uit en over voor ons”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

Voor komende maandag heeft hij zijn team op één plaats gewijzigd. Niet Frans van Schaik speelt maar Stefan Galla. “Hierdoor speelt Stefan op plek drie tegen zijn oud ploeggenoot Wesley de Jaeger en Anno de Kleine gaat naar plek vier waar hij Huub Wilkowski tegen komt. Voor de rest blijft alles bij het oude met Martin Horn die opnieuw tegen Pierre Soumagne aantreedt en dat geldt ook voor Johan Loncelle die zijn sterke spel van afgelopen maandag tegen Jack van Peer een goed vervolg wil geven”.

De wedstrijd in Tilburg begint om 19:30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer