Jermaine Kleine naar WJK Atletiek te Colombia

Almeloer Jermaine Kleine liep zaterdag 28 mei de limiet voor de Wereld Kampioenschappen (u20-junioren) die in augustus te Cali Colombia worden gehouden. De 18-jarige atleet van Tion uit Enschede liep in het Belgische Oordegem op de 400 horden een zeer snelle 51.56s

Foto: Coen Schilderman

Jermaine zal in juni proberen voor de 3de keer op rij nationaal jeugdkampioen te worden op de 400 meter horden voordat hij afreist naar Colombia met TeamNL. Jermaine traint zo’n 8x per week onder leiding van hordentrainer Vincent Kerssies en coach Rik Hardon van het RTC Atletiek Oost, het regionaal talent centrum gevestigd in Enschede. Hij combineert sport met een studie aan het Johan Cruijff College en zal de aankomende maanden al zijn pijlen richten op de wereld jeugd kampioenschappen te Colombia.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer