Maureen van der Woude naar Team Eurosped

Maureen van der Woude maakt het komend seizoen de overstap van Regio Zwolle Volleybal naar Team Eurosped. De 21 jarige midspeelster speelde de afgelopen jaren ook voor het Belgische Oostende en Sliedrecht Sport. Met de laatste werd ze vorig seizoen landskampioen.

Maureen over haar stap naar Team Eurosped: “De visie van de technische staf sluit mooi aan bij waar ik op dit moment sta en wat mijn ambities zijn. Ik heb zin om mezelf verder te ontwikkelen en hoop hier de de komende tijd samen met het team mooie dingen te laten zien.”

De technische staf is zeer content met de komst van Van der Woude. “Maureen draait al een tijdje mee in de top van de Eredivisie. Ze is een fysiek sterke speelster met veel aanvalskracht en een goed blokkerend inzicht.” aldus coach Jeffrey Scharbaai “Ze kan zorgen voor een goede balans in het team en is daarmee een waardevolle aanwinst voor ons”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer