Nationale beweegweek voor ouderen

Van 16 t/m 20 mei is het de nationale beweegweek voor ouderen. Het Nationaal ouderenfonds wil op deze manier aandacht voor de beweegmogelijkheden die er voor ouderen zijn. Het Sportbedrijf doet hier in Almelo graag aan mee, want ook in Almelo is veel mogelijk! Daarom organiseert Sportbedrijf Almelo in samenwerking met vele Almelose verenigingen de ‘vitaliteitsweek’. In deze week staat gezellig actief zijn en in beweging komen  door ouderen centraal. Met een boordevol programma vinden er deze week allerlei beweegactiviteiten en clinics plaats bij sportlocaties en sportverenigingen.

Ontdek wat Almelo voor u te bieden heeft en schrijf u in voor één of meerdere van de leuke clinics! Inschrijven kan door een mail te sturen naar bewegen@sportbedrijfalmelo.nl of contact op te nemen met 06-40388483.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer