Redacteuren gezocht!

Wie wij zijn

Sinds 2008 is de sportwebsite www.sportintwente.nl een begrip onder sporters en sportbestuurders in Twente en wijde omgeving. De initiatiefnemers van toen vonden dat er in de regionale pers veel te weinig aandacht werd geschonken aan sporters en sportteams net onder de top en zij doken in dat gat.

Uitbreiding naar SportinSalland en SportinAchterhoek

Ook sporters in Salland en de Achterhoek verdienen de nodige aandacht voor hun prestaties. Daarom is het onze wens en ambitie om de site uit te breiden met twee nieuwe gebieden. SportinSalland en SportinAchterhoek staan beide in de startblokken om gelanceerd te worden. Ook voor deze twee extra sites zijn wij op zoek naar meerdere redacteuren.

Wat ga je doen als redacteur?

In deze rol ga je als redacteur aan de slag. Dat houdt in dat je binnengekomen wedstrijdverslagen en overig clubnieuws redigeert en in het weekend of maandagmorgen plaatst op de sportwebsite. Daarnaast plaats je het ook op de sociale media. Je bent hier ongeveer 1 tot 2 uur per week mee bezig.

Wie wij zoeken

Je bent iemand die affiniteit heeft met (amateur)sport en goed is in woord en geschrift. Leeftijd maakt niet uit, student of (bijna) gepensioneerd.

Wat wij bieden

Een nader te bepalen onkostenvergoeding.

Geïnteresseerd om in een leuk team te werken, ervaring op te doen en je (sport)netwerk vergroten?

Stuur dan een mail naar redactie@sportintwente.nl of bel/whatsapp naar 0614173875.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer