Schoolkorfbaltoernooi bij NKC ‘51

Op woensdag 1 en donderdag 2 juni organiseert NKC ‘51 het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van de gemeente Hellendoorn. Nadat het de afgelopen 2 jaar niet door kan gaan, strijden nu maar liefst 40 teams met bovenbouwleerlingen van basisscholen om het schoolkorfbalkampioenschap van 2022.

Naast prestaties gaat het bij het schoolkorfbaltoernooi ook om sportiviteit en respect en daarom zal ook dit jaar weer de Fair Play-award worden uitgereikt aan het team wat zich het meest sportief gedraagt tegenover tegenstanders, scheidsrechters en anderen.

Ouders, klasgenootjes en andere supporters zijn natuurlijk van harte welkom om hun favoriete team te komen aanmoedigen op het NKC-terrein aan de Sportlaan.

Verder wordt er ook doorlopend een clinic georganiseerd voor jongere kinderen, die onder meer kunnen leren schieten op de korf. Deze clinic wordt begeleid door ervaren jeugdkorfbaltrainers.

Het toernooi begint op beide dagen om 17:15 uur en het complete programma is te vinden op https://www.tournify.nl/live/nkc2022. Hier worden tijdens het toernooi ook de actuele standen bijgehouden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer