SV Vasse verliest derby van Kosc en is koploper af

SV Vasse heeft geen goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. Waar er zondag nog een overwinning (1-2) werd geboekt op BSC Unisson en Sportclub Overdinkel (4-0) donderdag nog over de knie werd gelegd, werd zondag op een warm en hobbelig veld met 1-0 verloren van de buren uit Ootmarsum.

De eerste helft had ook op papier af kunnen worden gedaan. Beide teams leken zichtbaar moeite te hebben met de warmte en er waren dit bedrijf dan ook geen bijzonderheden te melden. Vasse kwam maar niet in het spel en KOSC hield makkelijk stand.

De tweede helft waren er meer kansen aan beide kanten wat leidde tot een doelpunt voor de gastheren in de 60e minuut. De aanvaller van KOSC werd diep gestuurd en plaatste de bal perfect buiten bereik van Loet Hannink. Vasse moest op jacht naar de gelijkmaker en kreeg twee goede mogelijkheden, maar beide scrimmages voor de goal konden niet tot doelpunt worden gepromoveerd.

Vasse bleef het tot het einde proberen, maar de verdediging van KOSC gaf geen krimp deze middag. Vasse laat daarmee drie dure punten liggen en heeft het kampioenschap niet meer in eigen hand.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer