Turn(st)ers Triade Overijssels kampioen

De turn(st)ers van Triade hebben uitstekend gepresteerd op de finale van de gymnastiek- en turncompetitie van de regio Overijssel. Deze werd vandaag (zaterdag 21 mei) in Borne gehouden. Acht teams van Triade, verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën, stonden vandaag te stralen tijdens deze finalewedstrijd.

De turn(st)ers stonden te schitteren op deze wedstrijden en hebben laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben.

Overijssels kampioen

Ook dit jaar is het voor enkele Triade teams weer gelukt om op het hoogste podium te staan. Niet één, maar drie teams wisten de titel Overijssels kampioen binnen te slepen. De meisjes 6-7 jaar turncompetitie uit Tubbergen, meisjes 6-7 jaar gymcompetitie uit Ootmarsum en jongens 10-12 jaar gymcompetitie met turners uit Tubbergen, Mariaparochie en Ootmarsum gingen vandaag met een gouden medaille en de beker behorende bij het kampioenschap naar huis.

Overige podiumplaatsen

Het team meisjes 10-12 jaar gymcompetitie Tubbergen/Almelo eindigde op een geweldige tweede plaats en ging met een zilveren medaille naar huis. In de categorie 8-9 jaar werd het team uit Almelo knap derde. De meisjes 13 jaar en ouder turncompetitie wisten ook een bronzen medaille te behalen.

Overige teams

Het team 6-7 jaar gymcompetitie met turnsters uit Ootmarsum en Mariaparochie viel met een 4e plaats helaas net buiten de prijzen. In de categorie 8-9 jaar wist het team met turnsters uit Mariaparochie en Almelo in een sterk deelnemersveld toch nog een 6e plaats te behalen.