Vroomshoopse Zwemvierdaagse begint op 7 juni in het Aquapark De Zandstuve

De zwemvierdaagse van Vroomshoop kent een lange traditie.Vanaf dinsdag 7  juni tot en met vrijdag 10 juni aanstaande kunnen de baantjes op de afstanden 250 meter en 500 meter weer afgelegd worden door jong en oud. Dat gebeurt in het feestelijk versierde 50 meter bassin van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop.

Foto: Aquapark de Zandstuve

Op het Aquapark kan iedereen zich tijdens de openingstijden opgeven voor de zwemvierdaagse. Per deelnemer kost dat slechts 5 Euro. Vanaf dinsdag 7 juni kan er elke avond vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur gezwommen worden. Daarnaast kunnen
de vroege vogels van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni bij het ochtendkrieken te water.

Traditiegetrouw heeft de organiserende zwem- en waterclub De Zandstuve voor een aantrekkelijk randprogramma gezorgd. Op dinsdagavond 7 juni is er een glijbaanrace. Op woensdagavond 8 juni kan iedereen zich uitleven op de buikschuifbaan.
Op donderdagavond 9 juni staat het spijkerbroek hangen op het programma, een dag later gevolgd door het geld opduiken. Aan het eind van de zwemvierdaagse ontvangt elke deelnemer een medaille als waardering en herinnering. Ook is er elke dag voor iedereen een traktatie. Verder kan men voor koffie en thee, frisdranken snoep en ijs bij het winkeltje op het Aquapark De Zandstuve terecht.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer