Wijktennis na 4 jaar terug bij TV Albergen

Na een afwezigheid van 4 jaar keert het wijktennistoernooi voor Albergen en Fleringen terug. De plaatselijke tennisvereniging organiseert namelijk van 17 tot en met 24 juli het gezellige wijktoernooi wat normaliter eens per twee jaar wordt georganiseerd.

Janneke Bekhuis, lid van de wijktenniscommissie, vertelt: ‘’Normaal gesproken organiseren we inderdaad eens per twee jaar dit gezellige toernooi. Het is organisatorisch namelijk een behoorlijke kluif om heel Albergen en Fleringen af te gaan om teams te vormen, maar ook om het uniek en leuk te houden. De laatste editie was in 2018. In 2020 kon het helaas vanwege Corona niet doorgaan. Het jaar 2018 zit nog vers in ons geheugen en aangezien mensen destijds enorm enthousiast waren, hebben we wederom een commissie van 8 ‘man’ sterk opgetuigd om het wijktennistoernooi van 2022 ook weer tot een succes te maken.’’

De wijktenniscommissie heeft alle straten van Albergen en Fleringen in zogeheten wijken verdeeld en elke wijk heeft een aantal TVA-leden als wijkvertegenwoordiger aangewezen gekregen. De wijkvertegenwoordigers gaan de komende periode hun eigen wijk rond om mensen te zoeken die graag een balletje willen slaan en van gezelligheid houden, want gezelligheid staat in dit toernooi voorop.

De deelnemende wijken zullen vervolgens in poules worden ingedeeld. Als een wijk door de poulefase komt, strijdt de wijk daarna verder in een afvalschema. Op deze manier wordt er uiteindelijk één wijk gekroond tot de wijktenniskampioen van 2022.

Het inschrijven van de teams kan tot en met maandag 20 juni. Als je rond deze datum nog geen wijkvertegenwoordiger hebt gezien of gesproken, kun je ook altijd een e-mail sturen om je aan te melden: info@tv-albergen.nl.

Uiteraard is publiek van harte welkom van 17 t/m 24 juli om de diverse wijken aan te moedigen. Graag tot dan!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer