Martin Kamphuis volgend seizoen trainer NKC ’51 2

Martin Kamphuis zal volgend seizoen de trainer/coach zijn van NKC ’51 2. Hierbij zal hij Samantha Schorn opvolgen, die eerder al had aangegeven te stoppen.

Kamphuis is zijn trainerscarrière begonnen bij Amicitia in Vriezenveen (van jeugd tot aan het eerste team) en daarna zat hij 10 jaar bij het Duitse SKC, waar hij de eerste en enige Nederlandse coach werd die Duits kampioen is geworden. Ook heeft hij ZKC uit Zuidwolde onder zijn hoede gehad en recentelijk is hij met Juventa uit Hardenberg gepromoveerd naar de Overgangsklasse in de zaal.

Kamphuis zal bij de Nijverdalse club samen gaan werken met de nieuwe hoofdtrainer Manfred Hofstede, een oude bekende van hem. NKC ’51 2 is op dit moment een jonge, talentvolle ploeg die graag hogerop wil en de vereniging ziet in Kamphuis daar een geschikte trainer voor die veel ervaring meebrengt. De vereniging is daarom erg blij met de aanstelling van Kamphuis, die aangeeft met veel plezier en inzet bij de Nijverdallers aan de slag te gaan.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer