Snollebollekes zaterdagavond bij CSI Twente

Het CSI Twente heeft een grote naam hoog te houden als het gaat om feesten. Vooral het vermaarde ‘ruiterbal’ op zaterdag kent een lange en rijke historie. Veel topartiesten bezorgden duizenden bezoekers in de loop der jaren tal van onvergetelijke avonden. Dat zal dit jaar zeker opnieuw lukken, want de organisatie is erin geslaagd De Snollebollekes, momenteel onbetwist Nederlands nummer één qua feestacts, vast te leggen voor zaterdag 11 juni tijdens ‘Stal op Stelten’. Frontman Rob Kemps trad in oktober niet voor niets vier dagen lang op in een volledig bezet Gelredome in Arnhem. Ook op het Erve Maathuis zal het bordje uitverkocht aan de kassa’s hangen als de enthousiaste fans met De Snollebollekes van links naar rechts en andersom bewegen. Ook DJ en entertainer Rob Toonen en cult-DJ Gert zijn die zaterdag van de partij.

Bonnie St. Claire
Op donderdag trapt Accent FM de muzikale onderdelen af met haar Roadshow, waaraan wordt meegewerkt door Harten 10 en good-old Bonnie St. Claire, die weer ingaat op het verzoek om buiten te komen spelen en ongetwijfeld ook opnieuw een bezoekje zal brengen aan haar Dokter Bernhard. Een dag later is het de beurt aan The Jump of de 90’s met Beethoven The Legends, Nakatomi en (ook al) Rob Toonen. Na afloop van de strijd om de Grote Prijs van Twente zal het nog uren gezellig toeven zijn in het strodorp van het CSI Twente. Het podium is dan vanaf 17.00 tot 22.00 uur voor ‘eclectic DJ’ Sven Elias tijdens de Grote Grijns van Twente. Diverse foodtrucks zorgen ervoor dat op het bruisende centrumplein ook de inwendige mens niets te kort hoeft te komen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer