Bornse Stefan Boermans onzeker over knock-outfase WK Beachvolleybal

Afgelopen weekend vonden de laatste poulewedstrijden op het WK beachvolleybal in Rome plaats. Diverse Nederlandse duo’s lieten zich daar van hun beste kant zien, waaronder de Bornse Stefan Boermans met zijn beachpartner Matthew Immers. 

Foto: Archief

Derde plek voor Immers/Boermans

Matthew Immers en Stefan Boermans speelden tegen het Oostenrijkse duo Ermacora/Pristauz, dat dankzij twee overwinningen bovenaan poule G stond. In een spannende eerste set trok Immers/Boermans aan het langste eind, maar in de tweede set liep het minder goed aan Nederlandse kant.

Met ruime cijfers (12-21) ging de set naar het Oostenrijkse duo. In de derde set liep Immers/Boermans al snel uit naar 6-1, een voorsprong die ze niet meer weggaven. Het duo won het duel met 15-8 en is met twee overwinningen uit drie wedstrijden derde geworden in hun poule.

Wanneer het Nederlandse duo weer in actie komt, is afhankelijk van de uitslagen in de overige poules. De 4 beste nummers 3 plaatsen zich voor de Round of 32. De overige teams die als derde in de poule geëindigd zijn, spelen vandaag in een lucky-loser ronde om de laatste 4 plekken.

Bron: Volleybal.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer