Jolly Jumpers Summercamp

Aankomende zomer organiseert Jolly Jumpers voor de derde keer het Marcant Summercamp. De afgelopen 2 edities waren een groot succes aldus de organisatie en deelnemers. Dit jaar is het op zaterdag 3 en zondag 4 september. Op dit camp is iedereen welkom en is er aandacht voor persoonlijke verbetering, maar natuurlijk ook voor het plezier.

Zaterdag 3 september

Onder leiding van oud international Henk Pieterse is er zaterdag een clinic met een grote dosis humor en veel plezier. Henk geeft onze deelnemers een unieke reeks aan oefeningen. De clinics zijn voor elk niveau van beginner tot gevondenen, van 6 tot en met 20 jaar. De Fun-factor is altijd hoog maar voor de wat serieuzere en gevorderden spelers(sters) hebben wij ook een prachtig aanbod. De dag duurt van 10 tot 16 uur. Tussen de middag wordt er voor een lunch gezorgd.

Zondag 4 september

Zondag staat de selectie van dames 1 en de staf klaar voor jullie. Zij hebben een leuke clinic voorbereid. Natuurlijk wordt er afgesloten met een aantal wedstrijdjes, om het geleerde in de praktijk te brengen. Verdere invulling van de dag blijft een verrassing. Ook de zondag duurt van 10 tot 16 uur, met tussendoor een lunch. De afsluiting vind plaats bij Marcant. 

Kidsclub special

Zondagochtend is er tevens een speciale Kidsclub training voor de leeftijd van 4 tot 6 jaar. 

Kosten

Kosten voor de Basketbal Summercamp 1 dag €20,- & voor 2 dagen €25,-. 
Dit is inclusief deelname, campshirt (bij aanmelding voor 14 Augustus!), lunch en afsluiting bij Marcant. 

Ballen

Neem tijdens deze 2 dagen je eigen bal mee.

Aanmelden:

Summercamp is er voor iedereen! Meld je aan via aanmelden@jollyjumpersbasketbal.nl of op onze site www.jollyjumpersbasketbal.nl/summercamp/
Iedereen is welkom en meld je gerust aan met een vriendje/vriendinnetje.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer