BC Bousema

Laat BC Bousema zich maandag kronen met de landstitel?

Komende maandag spelen de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema de alles beslissende wedstrijd tegen SIS Schoonmaak in Uden om de landstitel. De eerste wedstrijd twee weken geleden in Lochem leverde geen winnaar op alleen heeft SIS een minimale carambole voordeel voor het geval er opnieuw een remise uit de bus komt.

Foto: Jaap Gönning

“We zullen er alles aan gaan doen om dit te vermijden. Mijn spelers hebben in twee thuis confrontaties bewezen gelijkwaardig aan SIS te zijn. Natuurlijk is SIS de favoriet en wil het team graag tegen ons de dubbel pakken, maar ook wij geloven in onze eigen kracht”,aldus captain Ronny Hazewinkel.

Ten opzichte van de eerste wedstrijd heeft hij noodgedwongen een kleine wijziging aan moeten passen. “Door de verplaatsing van 12 juni naar 20 juni kan ik niet beschikken over Anno de Kleine. Anno had al een vakantie gepland en zijn plaats wordt ingenomen door Stefan Galla die dit weekend terug komt van vakantie. De overige spelers zijn Martin Horn, Johan Loncelle en Frans van Schaik”.

Ook de tegenstander heeft een kleine wijziging aangebracht. Dit keer speelt Raymund Swertz op vier. De eerste twee partijen in Uden beginnen maandag rond 19:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer