5-jarig jubileum ALBO Open en 40-jarig bestaan TVA

Dubbel feest dit jaar!

De tennisvereniging in Albergen bestaat 40 jaar. Eigenlijk al 42 jaar. Daarbij beleeft het ALBO Open toernooi dit jaar ook alweer haar 5de editie. Dat betekent dubbel feest én tijd voor een grandioze feestavond tijdens het toernooi.

ALBO Open

Dit jaar organiseert TV Albergen van 27 juni t/m 10 juli 2022 voor de vijfde keer het ALBO Open. Een toernooi waar de vereniging ontzettend trots op is en wat elk jaar binnen no-time is volgeboekt. Ook dit jubileumjaar stroomden de aanmeldingen binnen en is het toernooi wederom volgeboekt. De inschrijvingen gingen zo hard, dat de inschrijvingen al eerder dan gepland gesloten moest worden.

Tijdens het ALBO Open wordt er gespeeld in het herendubbelspel, damesdubbelspel en gemengd dubbelspel. Het toernooi bestaat met name uit de categorie 5 tot en met 9. In de tweede week van het toernooi, vanaf 4 juli, wordt er in ook in de categorie 2 tot en met 4 gespeeld. Echte knallers van wedstrijden dus, waarbij de vereniging enkele regionale topspelers moag ontvangen.

Alle finales worden gespeeld op zondag 10 juli. Voor het volledige programma kun je kijken op de toernooipagina: Wedstrijden – ALBO Open 2022 | MijnKNLTB (toernooi.nl)

Feestavond

Op zaterdag 9 juli wordt er een grandioze feestavond georganiseerd. Zaterdagavond zal één van de beste DJ’s uit de regio, DJ Othmar, de vereniging voorzien van geweldige plaatjes. Als klap op de vuurpijl zal er een live optreden zijn van zanger Jermaine Stuiver. Een volkszanger met eigen muziek, maar hij zingt ook zeker de bekendste Hollandse meezingers.

Hoofdsponsor

Vanzelfsprekend is TV Albergen heel dankbaar dat ALBO Deuren ook dit jaar weer hoofdsponsor is van het open toernooi. Op bijgaande foto zie je Ralf Lesscher, Arie te Riet en Nicole Jansen van ALBO Deuren. Daarnaast zijn Maureen Keemers en Ellen Koopmans te zien op de foto als medeorganisatoren van het ALBO Open.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer