Bornse Stefan Boermans wint samen met beachpartner Immers eerste Nightwatch Eredivisie Beach

Afgelopen Pinksterweekend vond de eerste Nightwatch Eredivisie Beach plaats in Heerlen. Ondanks alle regenbuien werd het een prachtig beachvolleybalweekend. Bij de mannen was het goud voor Matthew Immers en de Bornse Stefan Boermans.

Foto: Pims Pictures

Op het Pancratiusplein in Heerlen lagen afgelopen week twee beachvolleybalvelden, pal naast de Sint-Pancratiuskerk. Een fantastische plek waar de hele week gebruik van werd gemaakt door verschillende scholen, bedrijven en verenigingen uit de buurt. In het Pinksterweekend reisden de twaalf beste Nederlandse beachvolleybalteams per gender af naar Heerlen, waar tijdens de eerste Nighwatch Eredivisie Beach drie dagen lang gestreden werd om de felbegeerde titels.

Invaller

Bij de heren speelden Stefan Boermans en Matthew Immers dit weekend samen. Immers speelt normaliter met Mart van Werkhoven, maar door een blessure nam Boermans zijn plek in. Het duo domineerde het hele weekend en behaalde zonder problemen de finale.

In die eindstrijd namen ze het op tegen Jannes van der Ham en Thijs Nijeboer, die hun reünie meteen bekroonden met een finaleplek. Daar bleek Boermans/Immers te sterk: met 21-11 en 21-7 pakten de twee mannen van Beachvolleybal Team Nederland zonder problemen de winst.

Bron: Volleybal.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer