Jeu de Boules leeft weer in Aadorp. Kom jij 8 juli mee spelen?

De drie Jeu de Boules banen bij het Aahoes in Aadorp werden al jaren niet meer gebruikt. Achterstallig onderhoud en niemand die er op wilde spelen als gevolg. Totdat er een groep ouderen opstond die graag wilde spelen op de banen. In samenwerking met de gemeente werd er een plan gemaakt om de banen op te knappen. In oktober 2021 werd er een start gemaakt met het opknappen van de banen door de enthousiaste boulers die er in de toekomst op zouden gaan spelen. Een paar maanden later waren de drie banen vernieuwd en kon er gespeeld worden. De groep komt iedere vrijdag bij elkaar van 14.00 tot 16.00 uur om met elkaar te spelen en een gezellige middag te hebben.

Op 8 juli as. wordt er een gezellige middag georganiseerd in dorpshuis ’t Aahoes door deze groep. Een middag om kennis te maken met leuke activiteiten, voor iedereen die van gezelligheid houdt. De middag start om 14.00 uur in het dorpshuis waar er ruimte is voor een heerlijke kop koffie, thee en wat lekkers. Hier is er de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te praten over wat middag gaat brengen. Met Jeu de Boules buiten, en koersbal binnen staat er een middag vol sportieve beleving en gezelligheid op het programma waar iedereen die wil kan deelnemen.

In de toekomst hoopt de groep uit te breiden naar meer dagen waarop er gespeeld kan worden. Meer momenten in de week waarbij er aandacht is voor gezelligheid en samen zijn, natuurlijk met een beetje beweging.

Lijkt het jou ook leuk om Jeu de Boules, koersbal of andere spellen te spelen in het dorpshuis? Kom dan 8 juli langs om kennis te maken. Aanmelden is niet nodig en je zult hartelijk ontvangen worden. Deelname voor nu en in de toekomst is gratis, kom jij ook op 8 juli mee spelen?

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer